Fotografická soutěž: Zima a Sněhuláci

Zima je časem sněhu, lyžování, bruslení, horských radovánek a dlouhých, studených zimních nocí… Zároveň je však zima čarokrásným obdobím, plným zasněžených plání, fenomenálních světelných nálad i jedinečné atmosféry. A přesně to je ročním obdobím, jako dělaným pro originální obrazy, skvělé kompozice a nádherné fotografie!

 

*** Update 28. 3. 2015 – soutěž byla UKONČENA!!! ***
DĚKUJEME VŠEM ZA ÚČAST a držíme palce ;-))
Výherce budeme kontaktovat, vítězné snímky uvidíte.  

 

Zúčastněte se naší foto soutěže: “Zima a Sněhuláci”

Soutěžit může každá fotografie se zimní tématikou. Stačí se přihlásit (pakliže již máte účet na ‘fotofokus.cz’) nebo se zaregistrovat ZDE a poté umístit Vaši soutěžní fotografii (ve formátu *.jpg, velikost do 500kB) do Fotogalerie – na stránce dole. Soutěž nejvíce potěší ty, kdo mají rádi fotografii na papíře (nejen majitele desktop fototiskáren).

Odměna pro vítěze: fotopapír pro inkjet fototiskárny A4/25 SIHL MASTERCLASS Metallic Pearl High Gloss Photo Paper 290 (pro více informací klikněte zde).Nejlepší tři snímky vyhodnotí odborná porota, složená ze zástupců pořádající společnosti FOMEI a fotoserveru Fotofokus.

    • Soutěž probíhá od 28. 2. 2015 do 27. 3. 2015
    • Každý účastník může nominovat do soutěže 1 snímek
    • FOTOGALERIE (max. velikost vkládaných fotografií 500kB!)
    • Podmínky a detaily soutěže níže
    • Ceny: špičkové 3x balení FOTO PAPÍRY A4/25 SIHL MASTERCLASS – Metallic Pearl High Gloss Photo Paper 290.

 

 

 

Partnerem a sponzorem soutěže je www.fomei.com

Staňte se našimi fanoušky na facebooku

budete informování o novinkách, recenzích a zajímavostech na www.fotofocus.cz; při spuštění nové foto soutěže se to dozvíte jako první, získáte možnost zajímavých slev a další výhody (jako třeba výrazné slevy na fotoobrazy, tiskové a fotografické služby)!

 

Máte-li dotaz, problém s registrací, přihlášením či vložením fotografie, pište na: fotofokuscz@gmail.com

Ohodnoťte článek

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

Komentujte

avatar

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
Upozornit na