Soutěž o tisk exkluzivních velkoformátových snímků

Co je to vlastně “Dobrá fotografie“?! Toť otázka že? Pojďme se o tom trochu pobavit a zasoutěžit si! Tentokrát hrajeme o tisk velkoformátových fotografií (dle vlastního výběru) na zcela exkluzivní papír SIHL Textured Matt Cotton Paper 320. A co pro to udělat? Skoro nic, pravidla jsou velice prostá.  

 

Soutěž běží: od 11. 11. 2015 do 25. 11. 2015

 

Soutěž je zaměřena na všechny fotografy (hobby i profi), kteří se nespokojí jen s hromadou jedniček a nul na disku.

 

Výherci získávají tisk velkoformátové fotografie 30x45cm (dle vlastního výběru) na exkluzivní FINEART fotopapír SIHL Masterclass Textured Matt Cotton 320

Váš FOMEI & Fotofokus tým

 

*** Update 26. 11. 2015: Soutěž byla ukončena ***
Děkujeme všem za účast a skvělé přispěvky.
O výsledcích vás budeme informovat

 

Co je pro to třeba udělat?

 

1) lajkněte si nás na Facebooku:

 

ACEFOTO

FOMEI

 

2) Pošlete nám vaši definici “Dobré fotografie”

   (stručně a výstižně) na mail: acefoto@post.cz

 

A protože vám to chci trochu ulehčit, uvedu příklad a zároveň mou osobní definici:

“Dobrá fotografie je taková, z které je na první pohled zřejmé, že si s ní dal autor práci, že ji něco obětoval!”

 

  • Ze zaslaných odpovědí vybereme po ukončení soutěže 5 NEJLEPŠÍCH DEFINICÍ Dobré fotografie (oceníme vtip, nadsázku a samozřejmě originalitu :-))
  • Těchto 5 šťastlivců obdrží ZDARMA tisk (dle vlastního výběru) velkoformátové fotografie 30×45 na špičkový papír SIHL Textured Cotton Paper 320. Tento skvělý bavlněný papír mimochodem splňuje ISO 9706 (je tedy archivační až na půdu !!!)
  • A aby toho nebylo málo, hotové výtisky ještě navíc opatříme fixačním sprejem Hahnemühle!

Soutěž probíhá od 11. 11. 2015 do 25. 11. 2015​

Každý účastník musí splnit obě podmínky soutěže (lajky na fb + zaslání definice “Dobré fotografie” – podmínky soutěže níže).

Ceny: 5x velkoformátový tisk 30×45 na špičkový bavlněný papír SIHL Textured Cotton Paper 320 + fixace sprejem Hahnemühle

Partnerem a sponzorem soutěže je www.fomei.com a www.acefoto.cz

​ 

Pravidla soutěže

Soutěž probíhá na území České republiky. Soutěž probíhá od 11. 11. 2015 do 25. 11. 2015. Podmínkou účasti v soutěži je zaslání vlastní definice “Dobré fotografie” a “like” na sociální síti Facebook Fomei a Acefoto! Týden po skončení soutěže bude ze soutěžních odpovědí vylosováno 5 výherců, kteří obdrží cenu a to nejpozději do 30ti kalendářních dnů od ukončení soutěže. Výherci budou informováni elektronickou poštou. Výherci budou po skončení soutěže uveřejněni na stránkách www.fotofocus.cz, www.acefoto.cz a přidružených sociálních sítích. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo nahradit výhry výhrami odpovídající hodnoty. Výhry do soutěže nejsou vymahatelné a nelze je vyplatit alternativně v hotovosti. Pořadatel soutěže je oprávněn rozhodovat ve všech otázkách týkajících se této soutěže dle svého uvážení a podle platných zákonů. Účastí v soutěži vyjadřujete svůj souhlas podle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů se zpracováním osobních údajů za účelem vyhodnocení soutěže, předání výhry a pro marketingové účely serverů: www.fomei.com, www.acefoto.cz, www.acefoto-shop.cz a www.fotofokus.cz. Veškeré osobní údaje, které nám poskytnete, nebudou bez Vašeho souhlasu poskytnuty třetím osobám ani jiným subjektům. Kdykoliv můžete požádat o jejich změnu či vymazání zasláním emailu na info@fotofokus.cz.

Ohodnoťte článek

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

Komentujte

avatar

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
Upozornit na