Olympus uvádí novou generaci Tough TG-5

Aby skvělý pohyb vypadal skvěle, je třeba zachytit každý detail v tom pravém okamžiku. To vám ještě více usnadní špičková zobrazovací technologie TG-5. Rychlý obrazový procesor TruePic VIII umožňuje nahrávat v úchvatném 4K rozlišení nebo vytvářet fantastické zpomalené záběry ve fullHD rozlišení se snímkovou frekvencí 120fps. Vychutnejte si dynamiku každého jednotlivého pohybu nebo pořiďte záběry úchvatných scenérií v úžasně vysokém rozlišení.

Dostaňte se blíže

Chtěli jste někdy vyfotografovat v nejjemnějších detailech drobné objekty neviditelné pouhým okem? TG-5 a jeho vyspělý makro systém s maximálním 7x* zvětšením obrazu a 4 režimy (Microscope, Microscope Control, Focus Bracketing a Focus Stacking) vám to umožní. V režimu Microscope může fotoaparát zachytit objekty ze vzdálenosti pouhého 1cm. V režimu Microscope Control lze pomocí páčky zoomu změnit poměr zvětšení zobrazení až na 44,4x. Navíc je k dispozici volitelné vybavení v podobě LD-1 Light Guide a Difuzéru blesku FD-1, s jehož pomocí využijete potenciál systému Variable Macro skutečně naplno. Pořiďte spektakulární záběry zblízka, jako byste se dívali mikroskopem.

Více na: http://www.olympus.cz

Olympus uvádí novou generaci Tough TG-5
5 (100%) 3 votes

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

Komentujte

avatar

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
Upozornit na