Perfektní prezentace prodává

Čím dál častěji si více a více lidí uvědomuje sílu kvalitní reprezentativní fotografie. Ať už se bavíme o sociálních sítích (ne, nemyslím teď zrovna fb), firemních přílohách, marketingových prospektech, rozhovorech do médií atd., tam všude potřebujete portrétní fotografii. A ne ledajakou ale perfektní! Ta totiž “prodává” – prodává Vás, vaše služby, vaši firmu. Nepodceňte ji! 

Towers Consulting management (foto: Martin Hájek)

Business foto / manažerské portréty    

Již několik měsíců se věnuji tomuto fenoménu a nabízím nyní oficiálně též Portrétní fotografii typu: “Business & Manager”. Co si pod tím představit? Hned vysvětlím.

 

  • Business portrét ateliérový – ve studiu, s neutrálním pozadím (vhodné pro oficiální prezentace, např. CV
  • Manažerský “image” portrét – aranžovaný, více akční a stylový (do časopisů, novin ale i na webové stránky, momentálně nejoblíbenější – a to jak klienty tak i mnou)  
  • Reportážní portrét – momentky z výroby, oborový portrét přímo “při práci” 
  • Výtvarný portrét – pro zcela specifické účely s důrazem na detaily, křivky, barvy, rekvizity a doplňky.
  • V interiéru, exteriéru – dáte přednost fotografování venku? Žádný problém, rozhodnutí je na Vás! Samozřejmě rád poradím, doporučím.

 

Ve foto studiu, v exteriéru nebo u Vás ve firmě? Vše je možné (foto: Martin Hájek)

Vzhledem k vytíženosti vrcholových manažerů je běžnou praxí, že jezdím častěji já za klientem nežli naopak. Jsem pro tyto účely plně vybaven (vč. tzv mobilního ateliéru – externích světel, pozadí, stojanů atd.). Fotografoval jsem například management UPS (United Parcel Service), KBA CEE, RK Evropa, manažery společností CANON a XEROX, ředitele velkých a středních firem: FINIDR, ASTRON group, FORMICA CZ, POWERPRINT, RAFO, ON-Tisk a mnoho dalších. 

Jana Kučerová, HP marketing manager (foto: Martin Hájek, Noviny pro grafický průmysl, GRAFIE CZ – HP PageWide special)

​Spolupracuji v tomto směru dlouhodobě a velice úzce se spol. GRAFIE CZ, vydávající odborné Noviny pro grafický průmysl (NGP).

Chcete mít stylové oficiální portréty?

Pište na acefoto@post.cz

nebo volejte 604 526 306 (Martin Hájek)

Více na tomto odkazu!

Perfektní prezentace prodává
5 (100%) 2 votes

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

Komentujte

avatar

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
Upozornit na