Podzimní akce Olympus

Všemi barvami hrající podzim je pro fotografy jedním z nejoblíbenějších období roku. A proto si pro Vás, kteří byste jej rádi zachytili v té nejvyšší kvalitě, Olympus připravil hned několik skvělých akcí a novinekNáruživé cestovatele, blogery či instagramisty jistě potěší výrazné snížení cen u oblíbeného modelu . Pro zkušené profesionály jsou tu pak dva zcela nové „nabušené” sety s vlajkovou lodí . Pokud to s fotografováním myslíte vážně, máte tak jedinečnou příležitost k nákupu.

Snad ještě nikdy dříve nebyly fotoaparáty Olympus řady  tak cenově dostupné, jako nyní. Díky příchodu nového modelu a podzimnímu snížení cen, tak máte jedinečnou příležitost pořídit si stylový a přitom mimořádně výkonný fotoaparát za úžasnou cenu.

Více info na: www.olympus.cz 

Ohodnoťte článek

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

Komentujte

avatar

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
Upozornit na