Panasonic představil dvojici fotoaparátů

V rámci Panasonic Convention 2018 představil tento výrobce novinky ze světa spotřební elektroniky – fotoaparáty Panasonic LUMIX TZ200 a Panasonic LUMIX GX9.

 

Panasonic LUMIX TZ200

Nová vlajková loď v oblíbené řadě TZ neboli Travel Zoom. Jak už název řady napovídá, jde o univerzální, vysoce kompaktní fotoaparáty mimořádně vhodné na cesty. Objektiv LEICA DC VARIO-ELMAR má patnáctinásobný optický zoom začínající na širokoúhlém ohnisku 24 mm, snímač High Sensitivity MOS je na kompaktní fotoaparáty relativně velký (1“). S TZ200 se tak můžete těšit na vynikající fotografie se spoustou detailů, ale také na videozáznamy v rozlišení 4K. To vše v praktickém kapesním provedení, jako dělaném na cesty.

Panasonic LUMIX GX9

Nový digitální systémový kompaktní fotoaparát, malý, štíhlý a svižný Lumix GX9. Zájemci se mohou těšit na kvalitní realistické snímky s vynikající kresbou detailů a výtečným barevným podáním. Lumix GX9 navazuje na tradici velmi dobrých systémových kompaktů značky Panasonic a nabízí amatérským uživatelům tak bohatou funkční výbavu, že se fotografování prakticky mění v profesionální zážitek. Díky kompaktnímu provedení a vyspělé technologii lze Lumix GX9 doporučit zejména nadšeným adeptům streetové fotografie.

Ohodnoťte článek

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

Komentujte

avatar

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
Upozornit na