Setkání fotografů je za dveřmi

Již tento víkend se otevřou brány OC Chodov všem fotografickým nadšencům. Poslední listopadový víkend totiž proběhne již tradiční Setkání fotografůTento (ne)oficiální svátek pro všechny milovníky se koná 25. listopadu 2017 v prostorech KC Zahrada na Praze 4-Chodov. Program bude jako vždy pestrý, na své si přijdou jak úplní začátečníci, tak i pokročilí či profesionální fotografové. Nebudou chybět poutavé přednášky, fotoškoly, poradny s profesionály, diskuze ale také soutěže o věcné ceny. 

Vstupné a program

Vstupné je 350 Kč, v případě že se zaregistrujete předem, získáte 100 Kč slevu. V průběhu celého dne budou k dispozici specialisté a zástupci všech předních firem z oboru foto/video/tis. vybrat si můžete některou z 18 přednášek, které tématicky oscilují od fotografických disciplín, před cestovatelskou fotografii až po úpravy fotografií nebo tisk. Z přednášejících fotografů se můžete těšit na jména jako: Václav Šilha, Kamil Varga, Andrej Macenauer, Pavel Bokr, Michael Jurák (Nikon), Aleš Jungmann, Tomáš Lébr, Pavel Šerý (Canon), Martin Hájek a další…

Přednášky

Canon představí své pracoviště CanonProfessionalServices. Přednášky v rámci vstupného se konají ve dvou sálech (Velký a Malý), na pořadu dne budou témata: Antarktida, Buddhismus v Himálaji, Drony, Černobílá fotografie, Hloubka ostrosti, Fotografické monitory EIZO, Jak fotit v ZOO, Zoner Photo Studio, Příprava fotografií pro tisk atd.

Tak neváhejte a navštivte jednu z největších akcí svého druhu u nás, bude to jízda!

 

  • Program akce
  • Workshopy
  • Registrace a vstupné
Pozn. aut.: Letos bude mít přednášku na akci i moje maličkost. Od 16:30 do 17:30 mne najdete v malém sále, téma: Příprava fotografií k tisku.

Martin Hájek

Setkání fotografů je za dveřmi
5 (100%) 2 votes

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

1
Komentujte

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Setkání fotografů je za dveřmi | ACEFOTO Recent comment authors

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
nejnovější nejstarší nejlépe hodnocené
Upozornit na
trackback

[…] Setkání fotografů je za dveřmi […]