Sony RX100 VII: to nejlepší na profesionální vlogy

Pokud si libujete v natáčení vlogů z vašich cest, s novým špičkovým kompaktním fotoaparátem RX100 VII můžete vytvářet fotografie a videa, které dokážou splnit i nároky profesionálních fotografů a vlogerů. Získejte všechny profi funkci fotoaparátů v kapesní velikosti a dostaňte vaši tvorbu na vyšší úroveň.

O novince už jsem psal například zde! 

Kompaktního tělo fotoaparát RX100 VII je nabité vším, co k pořizování úžasných snímků potřebujete. Tajemstvím nádherných portrétů i vlogů je vyspělá funkce automatického ostření na oči. Zvolit si můžete dokonce, zda chcete zaostřit na levé nebo pravé oko objektu, a to v reálném čase. Automatické detekce očí funguje i pro fotografování zvířat, proto jsou snímky domácích mazlíčků snazší než kdy dříve. Už nikdy více rozmazaná videa!

Fotoaparát dokáže pořídit plynulý záznam videa v rozlišení 4K díky stabilizaci obrazu v režimu „Active”. A s pomocí naklápěcího displeje pro selfie a vstupu na externí mikrofon budou jak video, tak zvuk naprosto bezproblémové. Profesionální záznam zvuku je totiž u filmů i vlogů nezbytností a posune vaši tvorbu na zcela jinou úroveň. Navíc můžete pořizovat záznam videí v orientaci na výšku pro prohlížení prostřednictvím smartphonu či počítače, takže pro příspěvky na sociální sítě je ideálním nástrojem.

Ohodnoťte článek

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

Komentujte

avatar

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
Upozornit na