Půjčovna tiskáren – tisk fotek na zkoušku

Fomei uvádí na trh zajímavou službu – Photo Rental neboli pronájem tiskáren. Proč si je kupovat, když si můžeme tisk nejprve vyzkoušet? Fotografie jako taková je stále na vzestupu a právě zhmotňování digitálních obrazových dat roste. Na druhou stranu, se stále dostupnější technikou a snadno získatelným “know-how” roste i konkurecne. Je to patová situace, kdy mnoho fotografů chce tisknout ale mají obavy investovat deseti až sta tisíce do zřízení fotografického a tiskového studia. Řešením a skvělým kompromisem může být právě nová služba pronájmu tiskáren. 

Jak to funguje

Vyberete si zařízení, které bude nejvíc odpovídat vašim potřebám, kde minimální doba pronájmu jsou 3 nebo 6 měsíců (dle typu zařízení a jeho výtěžnosti). Maximální doba pronájmu tiskárny jsou 4 roky. Během celé doby pronájmu zaručí servis majitel zařízení – tedy Fomei. Doprava, instalace a zaškolení je zde zdarma. Vy – jakožto zákazník – kupujete spotřební materiál (skrze své B2B přihlášení na webovém portálu provozovatele služby). Po skončení lhůty pronájmu dostanete možnost odkoupení zařízení za dohodnutou cenu.

Ceny pronájmů

Částka, kterou zaplatíte za pronájem zařízení se pohybuje od 3.000 Kč/měsíc (DNP SL620 + DS820 + PC/SW) až po 9.000 Kč/měsíc (fototiskárna s maximální šíří 162,5 cm). V případě suchého minilabu (EPSON SL-D3000 vč sortéru) zaplatíte 12.000 Kč / měsíc. V ceně pronájmu je ripovací SW (Mirage) a technická podpora, zaškolení i případný servis. Uvedené ceny jsou bez DPH. Samozřejmě je třeba k tomu připočíst ještě spotřební materiál.

Shrnutí

Vyplatí se to? Například, model Epson SC-P10000 přijde na bezmála 190.000 Kč (bez DPH). Cena za pronájem 5.000 Kč, resp. 15.000 Kč/3 měsíce* (minimální doba zápůjčky) + nákup spotřebního materiálu – se mi jeví jako velice smysluplná investice. V podstatě nic neriskujete a částka – kterou do toho vložíte – není v žádném případě likvidační. Fomei svou službu (Photo Rental) nabízí teprve krátce ale už prvních pár měsíců ukázalo, že je o ni veliký zájem.  

Jaká zařázení možno zapůjčit:

  • EPSON SC-P10000 + sw MIRAGE (fototiskárna – max. šíře 111,8 cm) 5.000 Kč
  • EPSON SC-P20000 + sw MIRAGE (fototiskárna – max. šíře 162,5 cm) 9.000 Kč
  • DNP SL620 + DS820 + PC/sw (terminál + 2x DS fototiskárna) 3.000 Kč
  • μLAB TRIO III PANORAMA + PC/sw (suchý DS minilab) 4.000 Kč
  • EPSON SL-D700 + PC/sw (produkční inkjet fototiskárna) 3.000 Kč
  • EPSON SL-D3000 DR + PC/SW (suchý inkjet minilab) 11.000 Kč
  • EPSON SL-D3000 DR vč. sortéru +PC/SW (suchý inkjet minilab + sortér) 12.000 Kč

 

Více informací:

http://bit.ly/2BG4ma5

 

Půjčovna tiskáren – tisk fotek na zkoušku
5 (100%) 1 vote

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

1
Komentujte

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Navštívili jsme FOMEI foto tiskový workshop | FOTOFOKUS Recent comment authors

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
nejnovější nejstarší nejlépe hodnocené
Upozornit na
trackback

[…] Rozklíčovali jsme zásadní otázky typu: jaký monitor a tiskárnu vybrat? A jak připravit data pro tisk? Po semináři již účastník bude schopen postavit své workflow event fotografa, minilabisty či velkoformátového foto borce! Nově byla představena též zcela nová služba pronájmu tiskáren – FOMEI PHOTO RENTAL (více například zde). […]