Nikon Z9: dočkáme se jej ještě tento rok

Společnost Nikon oznamuje vývoj první vlajkové lodi mezi fotoaparáty s bajonetem Nikon Z přístroje Nikon Z 9. Uvedení nového fotoaparátu mirrorless formátu Nikon FX je plánováno na rok 2021 a představuje významný technologický a výkonnostní skok. 

Přístroj Z 9 kombinuje převratné technologie Nikon pro získání nejlepší výkonnosti v oblasti statických snímků a videa v historii společnosti Nikon. Využívá nově vyvinutý obrazový snímač CMOS formátu FX s technologií „stacked“ a nový systém zpracování obrazu.

V reakci na rostoucí požadavky profesionálů, pokročilých amatérů a kameramanů podporuje fotoaparát Z 9 záznam videa ve formátu 8K, stejně jako různé další specifikace videa pro splnění nejrůznějších potřeb a pracovních postupů.

Přístroj Z 9 nabízí uživatelům bezprecedentní zkušenost s ohledem na výjimečnou výkonnost a operativnost a překonává schopnosti předchozích digitálních jednookých zrcadlovek a fotoaparátů mirrorless.

Ohodnoťte článek

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

Komentujte

avatar

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
Upozornit na