Canon uspěl v soutěži iF Design Award 2018

Šest produktů značky Canon může používat nálepku, která potvrzuje výjimečnost jejich vzhledu. Získaly totiž prestižní ocenění iF Design Award 2018.


Oceněné produkty Canon:

 

  • Canon EOS 5D Mark IV (DSLR)
  • Canon EOS M5 (bezzrcadlovka)
  • Canon EF 70-300 f/4.0-5.6 IS II USM (Objektiv)
  • Canon PIXMA G (nová řada inkoustových tiskáren)
  • i-SENSYS MF630/730 (laserové tiskárny)

 

iF Design Award patří mezi nejsledovanější ocenění průmyslového designu. Soutěž hodnotící produkty z celého světa existuje už od roku 1953. Letos se o typický červený štítek, který potvrzuje vysokou designovou úroveň, ucházelo 6402 výrobků z 54 zemí. Jejich kvalitu posuzovala mezinárodní expertní porota, jejíž členové hodnotili produkty v sedmi kategoriích – produkt, obal, komunikace, interiér, architektura, design služeb / UX, profesionální koncept.

Canon v této designové soutěži uspěl již 24× za sebou. Zisk tohoto ocenění i v letošním roce je závazkem k tomu, aby i nadále produkty Canon kombinovaly nejvyšší úroveň výkonu a designu.

Ohodnoťte článek

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

Komentujte

avatar

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
Upozornit na