BenQ představí novinky na veletrhu ISE 2019

Společnost BenQ představí svá nejmodernější softwarová a hardwarová řešení pro AV průmysl. Například  kompletní řada laserových projektorů, interaktivní panely (IFP), chytré velkoformátové displeje a představení se dočká také nové bezdrátové řešení InstaShow WDC20.

InstaShow WDC20, navazující na předchozí model WDC10, je zařízení spolupracující s notebooky, chytrými mobilními telefony a tablety, přinášející bezinstalační bezdrátovou prezentaci, nově včetně interaktivity, a možnost práce až na čtyřech rozdělených obrazech. Toto unikátní řešení umožňuje několika uživatelům spustit prezentace bezdrátově z jednoho zařízení a představuje tak významný krok k lepší spolupráci na pracovišti.

Na poli displejů vyzdvihne BenQ několik produktů potvrzujících závazek poskytovat nejlepší možné služby zákazníkům. Příkladem může být cloudové řešení ve spojení s velkoformátovými displeji (IFP), stejně jako Google Jamboard s možností vytvářet, prezentovat a ukládat projekty na reprezentativním monitoru. Interaktivní přednosti produktů BenQ budou na první pohled zřejmé také u projektorů s ultra krátkou projekční vzdáleností (označení UST) pokrývající trh od vzdělávání přes zasedací místnosti až po muzea.

Inovativní softwarová řešení budou k vidění také ve velkoformátových chytrých displejích, respektive displejích BenQ barového typu, které nabízí vlastní systém BenQ X-Sign CMS se schopností ovládat několik displejů najednou, včetně správy právě zobrazovaného obsahu na každém z nich. Aplikace EZWrite 5 umožnuje v řadě interaktivních panelů RP vytvářet obsah v cloudovém prostředí a sdílel jej napříč dalšími zařízeními včetně dalších BenQ IFP panelů, což vede k rychlé, plynulé kooperaci. Tyto a další přednosti softwarových řešení budou hlavní náplní účasti BenQ na veletrhu ISE 2019. Již desátá presentace společnosti v řadě bude k vidění na stánku 1-N10 v hale 1.

To nejlepší z pohledu BenQ na ISE 2019

  • Představení InstaShow WDC20 – bezdrátové řešení pro prezentaci, nyní s podporou mobilních zařízení, rozšířené interaktivity a možností rozdělení obrazu na 4 části.
  • Kompletní řada laserových projektorů – například LW890UST, LW720, LU9235 na kterých BenQ představí využití v různých prostředích, jako jsou zasedací místnosti, školy, muzea aj.
  • Velkoformátové chytré displeje a displeje barového typu – obě série displejů disponují vlastním softwarem řízení X-Sign CMS a poradí si také s obsahem ve 4K rozlišení. Vysoký jas a integrovaný software je předurčuje pro využití v malých, středních i velkých podnicích.
  • Interaktivní displeje (IFP) – BenQ IFP panely poskytují vynikající kvalitu obrazu díky 4K Ultra HD rozlišení současně s moderní správou účtů a aplikací EZWrite 5.
  • Google Jamboard – 55palcový displej fungující přes cloud navržený pro uživatele služeb G Suite.
Ohodnoťte článek

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

Komentujte

avatar

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
Upozornit na