Nová špičková LEICA SL2 SILVER

LEICA SL2 v luxusním stříbrném provedení vyslyšela přání svých zákazníků a přichází ve stříbrném provedení v limitované edici 1000 ks, čímž opět demonstruje své silné postavení na trhu a stále rostoucí popularitu. Tato designová varianta se prezentuje stříbrně eloxovanou horní deskou a základní deskou. Elegantní černý kožený potah je identický s Leica M11 a završuje klasický, reprezentativní vzhled. Vizuálně je stříbrná Leica SL2 obzvláště přitažlivá v kombinaci s M-Adaptérem L a legendárními kompaktními M objektivy.

 

 

Leica SL2 nabídne kromě špičkového designu též výkonnou a skvěle vyladěnou výbavu, extrémně intuitivní ovládání a snadné, pohodlné použití. Vytváření fotografií a videa v působivé kvalitě obrazu bude opět zážitkem a skvělou zábavou. Základem je výkonný CMOS senzor s rozlišením 47 Mpx. V režimu Multishot lze za pomoci efektivního „skládání“ obrazu dosáhnout rozlišení až 187 Mpx. Výkonný stabilizátor obrazu, vysoký dynamický rozsah a rozsah citlivosti až ISO 50 000 poskytne vynikající snímky za všech světelných podmínek. Pro fanoušky videa je zde možnost záznamu až do 5K/30 fps nebo C4K/60 fps s možností 10-bit ext. Záznamu. V případě sériového snímání pracuje SL2 rychlostí až 20 sn/sek.

 

 

Focení, natáčení a orientace v menu, stejně jako prohlížení záznamů lze pomocí velkého a přehledného EVF hledáčku s rozlišením 5,76 mil. bodů a s frekvencí 120 sn/s. Pro ještě lepší přehled a intuitivní ovládání zde slouží uživatelsky definovatelná tlačítka. SL2 můžete ovládat i na dálku – pomocí aplikace Leica FOTOS – a přenášet data přes Bluetooth nebo Wi-Fi.

 

 

  • SL2 Silver edice / vyrobeno 1000 ks
  • CMOS full frame senzor s rozlišením 47 Mpx
  • Video 5K/30 fps, C4K/60 fps
  • Sériové snímání s rychlostí až 20 sn/sek
  • Citlivost až ISO 50 000
  • Výkonný stabilizátor obrazu
  • Režim Multishot až 187 Mpx
  • EVF hledáček 5,76 mil. bodů s frekvencí 120 sn/s

 

 

pro více informací navštivte web http://www.fotoskoda.cz

Nová špičková LEICA SL2 SILVER
5 (100%) 1 vote

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

Komentujte

avatar

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
Upozornit na