DJI Air 3 – neotřelé a originální záběry

DJI Air 3 je nový kompaktní dron, který je navíc vybaven hned dvojicí super objektivů: 1) širokoúhlým a 2) středním telezoomem s 3-násobným zoomem. Dron umožní let s maximální dobou až 46 minut. K dispozici je například snímání překážek všemi směry nebo přenos videa O4. K výbavě patří třeba 48 Mpix fotoaparát + 4K HDR video. DJI Air 3 předtavuje zcela novou formu kreativity a inspirace pro všechny fotografy, kameramany a tvůrce obsahu.

V případě videa je zde rozlišení 4K při frekvenci snímání 60 fps včetně HDR a 2,7K vertikálních videí pro sociální sítě. Dále je možné natáčet až do 4K/100 fps – pro efektivní zpomalovačky. Velikost pixelu 2,4 μm je zabudována do každé ze dvou kamer pro lepší výkon při slabém osvětlení a k dispozici jsou dva barevné režimy pro rychlejší následné zpracování. podpora 10-bitového D-Log M zachovává více zvýraznění a detailů v pořízeném záznamu pro větší flexibilitu při úpravách a 10bitový HLG si zachovává vyšší dynamický rozsah pro vynikající výsledky bez nutnosti úpravy barev. Širokoúhlý i 3x teleobjektiv nahrává klipy v rozlišení 2,7K s vertikální orientací. Uložením videa přímo do tohoto poměru stran ušetříte spoustu času při ořezávání, protože každý klip je okamžitě připraven ke sdílení na platformách sociálních médií.

K dalším praktickým funkcím patří dále například všesměrový APAS 5.0 a vyhýbání se překážkám, systém O4 1080p/60 s dosahem až 15 km, několik předprogramovaných letových režimů, plánování trasy předem pomocí navigačního bodu nebo funkce chytrého RTH s vyhýbáním se překážkám.

 

DJI AIR 3 objednávejte na eshopu fotoskoda.cz ZDE

 

Introducing DJI Air 3

 

Ohodnoťte článek

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

Komentujte

avatar

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
Upozornit na