LEICA D-Lux 7 VANS X RAY BARBEE

Limitovaná speciální edice Leica D-Lux 7 „Vans x Ray Barbee“ potěší ikonickým vzorem šachovnice Vans. Horní stranu zdobí vyrytý podpis Raye Barbeeho, skateboardisty, hudebníka a fotografa. Na jedné straně sáčku speciálně navrženého pro tento fotoaparát se objevuje citát Raye Barbeeho: „Radost je při zachycení cesty“. na druhé straně jsou pověstná slova Ernsta Leitze II, která zahájila výrobu Leica I: „Ich entscheide hiermit: Es wird riskiert“ . Nosný popruh a sáček v benzínově zelené barvě dokonale doplňují černobílý design fotoaparátu. Vyzkoušejte všechny skvělé funkce tohoto cestovního fotoaparátu, který poskytuje vysokou kvalitu obrazu v malém balení.

Leica D-Lux 7 Vans X Ray Barbee Edition

Leica D-Lux 7 poskytuje díky 4/3″ Live MOS snímači (cca 1,6x větší než běžný jednopalcový snímač používaný v lepších kompaktech) s vysokou citlivostí, rozlišením 17 Mpx a nově vyvinutému obrazovému procesoru Venus Engine vynikající kvalitu obrazu v jakékoli situaci. Velký obrazový snímač znamená, že můžete dosáhnout vynikající malé hloubky ostrosti. Výborný odstup signálu od šumu se projevuje ve velkém snížení šumu při fotografování s vysokým ISO (až ISO 25 600).

Nově vyvinutý procesor Venus Engine přinesl zvýšení výkonu a umožňuje vysokorychlostní zpracování signálu potřebné pro záznam videa ve 4K rozlišení. Nový Venus Engine přichází rovněž s řadou systémů na potlačení šumu, jako jsou multiprocesní NR, Random filtr, který zajišťuje velmi přirozené podání snímků i při extrémně nízké hladině osvětlení.

Světelný, vysoce kvalitní objektiv LEICA

Leica D-Lux 7 je vybaven, stejně jako oblíbený předchůdce, objektivem LEICA DC VARIO-SUMMILUX f/1,7–2,8. Univerzální rozsah zoomu (3,1x) objektivu na 24–75 mm (35 mm ekvivalent u kinofilmu), je vhodný pro všechny druhy fotografie, od fotografování na ulici po portrét, zatímco krajinu můžete zachytit v 24 mm širokoúhlém záběru ve formátu 4:3, 3:2 nebo 16:9. Nejkratší zaostřovací vzdálenost je pouhé 3 cm na nejširším ohnisku (nebo 30 cm na nejdelším). Tyto možnosti ocení především milovníci makrofotografie. Objektiv je vybaven výkonným optickým stabilizátorem Power O.I.S. Optickou sestavu tvoří 11 členů v 8 skupinách, mezi nimi 2 ED členy a 5 asférických členů s 8 asférickými povrchy, což přináší ostrou kresbu, jemný přenos kontrastu a minimum optických vad.

Pokročilé nastavení a detailní hledáček

Širokou škálou pokročilých funkcí a ovládacích prvků podporuje Leica D-Lux 7 tvůrčí potenciál pokročilých fotografických nadšenců i zkušených fotografů. Díky integrovanému LVF hledáčku (Live View Finder) s vysokým rozlišením odpovídajícím ekvivalentu 2,764 Mpx, můžete mít plnou kontrolu nad fotografovanou plochou. Pokrývá 100 % scény a má vynikající poměr zvětšení 0,7x, (ekv. 35 mm).

Fotoaparát rovněž nabízí vynikající manuální ovládání, včetně dedikovaných voličů clony, času a kompenzace expozice pro přímou kontrolu nastavení, bez nutnosti použití digitálního menu na displeji.

Správný okamžik vám neuteče

Technologie DFD (Depth From Defocus) v kombinaci s automatickým ostřením Light Speed AF dosahuje neuvěřitelné přesnosti a rychlosti. S vysokorychlostním sekvenčním snímáním 11 snímků za sekundu v plném rozlišení a rychlým zapnutím, nikdy nepropásnete zajímavý záběr. Leica D-Lux 7 také přichází s rozšířenými možnostmi ostření. Full Area AF umožňuje nastavit zaostření na libovolné části téměř ve 100 procentech zorného pole, přičemž je nyní k dispozici 49 ostřicích zón. Automatický režim Low Light AF, pracuje v rozsahu -3EV, takže můžete dosáhnout dokonalého zaostření i při světle hvězd, jako jediném zdroji osvětlení.

Vybraná specifikace

  • Leica D-Lux 7 černá se speciálním designem šachovnice
  • Speciální textilní popruh na přenášení s možností nastavení délky
  • Speciální sáček poskytující jednoduchou a snadno použitelnou ochranu
  • Zaostření již za 0,1 s
  • 11 snímků za sekundu s konstantním zaostřením
  • 5,5 obr/s při kontinuálním přeostřování
  • Režim Starlight AF – automatické ostření i při nočním fotografování hvězd
  • Baterii lze dobíjet jak z běžné sítě, tak i přes USB port Micro C
  • Logo Vans

 

Ohodnoťte článek

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

Komentujte

avatar

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
Upozornit na