Nová Leica D-Lux 7 007 Edition

LEICA uvádí zbrusu nový model D-Lux 7 007 ve speciální edici. Špičkový digitální fotoaparát ikonické značky je vždy připravený k akci a je poctou odkazu Jamese Bonda. Fotoaparát má kvalitní kožený obal s kosočtvercovou texturou. Tento jemný vzor se opakuje na rukojeti, která spolu s řemínkem na zápěstí zajišťuje bezpečnou manipulaci s fotoaparátem. Rozlišení je 17 Mpx, MOS senzor, objektiv 27-70 mm s 3,1× optickým zoomem nebo snímací frekvence 11 sn/sek. A je toho mnohem více, co nabízí tato exkluzivní série s počtem pouhých 1962 vyrobených kusů.

 

LEICA D-LUX (stejně jako další modely této jedinečné značky) exkluzivně na eshopu www.fotoskoda.cz

 

 

Fotoaparát disponuje 17 Mpx snímačem MOS formátu Four Thirds a objektivem DC Vario-Summilux s 3,1× optickým zoomem. Rozsah ohnisek je 24-75 mm (ekvivalent 35 mm) a světelnost f/1,7–2,8. K dispozici je elektronický hledáček s rozlišením 2,76 mil bodů a dotykový LCD 3,0″ s rozlišením 1,24 mil bodů. Záznam videa je možný v rozlišení UHD 4K30p a sekvenční snímání pracuje rychlostí 11 snímků/s. Rozšířená citlivost ISO 100 – 25 600 umožňuje focení i ve velmi špatných světelných podmínkách. Nechybí podpora Bluetooth a Wi-Fi. Fotoaparát je k dispozici v limitované edice 1962 kusů!

 

 

Ohodnoťte článek

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

Komentujte

avatar

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
Upozornit na