Cimpress investuje do technologie Canon

Canon uzavřel smlouvu se společností Cimpress, světovou jedničkou v oblasti velkoobjemového individualizovaného tisku. Tato dohoda odráží strategické rozhodnutí společnosti Cimpress pokračovat v investicích do technologií, včetně inkoustového tisku, aby si v rámci dalšího růstu upevnila svou vedoucí pozici na trhu s online tiskem.

K podnikům v portfoliu mezinárodní společnosti Cimpress patří takové firmy z oblasti poskytování tiskových služeb online, jako jsou Vistaprint, Pixartprinting, Drukwerkdeal, WIRmachenDRUCK nebo Druck.at, které jsou partnery milionů podniků po celém světě v oblasti designu, marketingu a tisku.

Robert Keane, zakladatel a generální ředitel společnosti Cimpress, k tomu uvedl: „Podniky Cimpress se soustavně zaměřují na inovace, zvyšování kvality a efektivity, což nám umožňuje dobře sloužit našim zákazníkům. Klíčovou oblastí investic pro nás přitom představují tiskové technologie. Jsme přesvědčeni, že inkoustová technologie hraje významnou roli, protože přináší flexibilitu, efektivitu a představuje významný pokrok v oblasti snižování množství odpadu. Tím přispívá k dosažení našich cílů také v oblasti udržitelnosti.”

Christian Unterberger, provozní ředitel a člen představenstva divize Canon Production Printing, uvedl: „Vývoj inkoustového tisku se dostal na takovou úroveň, že poskytovatelům tiskových služeb umožňuje dosáhnout vysoké produktivity, nákladové efektivity a návratnosti investic, aniž by museli slevit z kvality. Vysokorychlostní inkoustová technologie navíc umožňuje tiskárnám uskutečnit další kroky směrem k digitalizaci polygrafického podnikání. Produktivita na produkční úrovni, kvalita tisku, která se vyrovná ofsetu, a možnost automatizovaného digitálního workflow, to vše jsou klíčové důvody, proč by měli poskytovatelé tisku takto investovat do svého současného i budoucího rozvoje.“

Od uvedení řady varioPRINT iX v dubnu 2020 zaznamenala společnost Canon nárůst prodeje svých archových inkoustových tiskových strojů B3. Řada varioPRINT iX, která rozšiřuje stávající produktovou řadu varioPrint i, se díky vynikající kvalitě tisku srovnatelné s ofsetem, vysoce spolehlivé propustnosti a flexibilitě archových aplikací ukazuje být zajímavou investiční možností pro zákazníky z oblasti komerčního tisku a pro online tiskárny.

Společnost Canon navázala na své prokazatelné úspěchy na trhu se stroji s kontinuálním podáváním a představila vysokorychlostní tiskové stroje ProStream 1000 a 1800. Díky maximálním rychlostem 80 m/min (ProStream 1000) a 133 m/min (ProStream 1800) získala tato řada tiskáren, která umožňuje zákazníkům dosáhnout maximálního výkonu, ocenění za nejvyšší rozlišení a kvalitu tisku ze všech digitálních tiskových strojů v této rychlostní kategorii.

Chcete-li se dozvědět více o špičkových inkoustových řešeních Canon, navštivte:

Ohodnoťte článek

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

Komentujte

avatar

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
Upozornit na