DJI a jeho nový super set: Action 2 Power combo

Spáruje 4K Action 2 kameru s Power modulem, magnetickým lankem pro hands-free ovládání a magnetickým držákem. Magnetický napájecí modul prodlužuje dobu provozu až na 180 minut a poskytuje slot na microSD kartu pro rozšíření úložiště. Action 2 zaznamenává zvuk prostřednictvím integrovaného mikrofonu ale umí pracovat též se zvukem při použití se samostatně dostupným mikrofonem DJI Mic, využívající 3,5mm vstupní adaptér USB Type-C.

DJI Action 2 Power Combo může nahrávat až 180 minut – ať už jde o chvilky každodenního života, sportovního výkonu nebo neotřelých cestovatelských dobrodružství. Všestranné možnosti záznamu Action 2 s chytrým modulárním magnetickým systémem zahrnují jak 32 GB interní paměti, tak vysoké rozlišení videa (4K/60, UHD 4K/120, Full HD 1080p/240) až po 12 MPix fotografie. Samotný Action 2 je vodotěsný do 10 metrů, Power Module je třeba vybavit samostatně dostupným vodotěsným pouzdrem.

DJI akční kamera Power Combo disponuje nejnovější stabilizační technologií DJI RockSteady 2.0 a HorizonSteady, které se postarají o perfektní obraz bez chvění a současně s nádherně srovnaným horizontem. Pro větší kreativitu lze snadno přepínat mezi záběry zblízka i zdálky – a to i během samotného nahrávání. K dispozici jsou i další funkce pro ještě působivější záběry jako například slowmotion nebo timelapse.

Pokud rádi točíte zblízka, můžete použít makroobjektiv. Tím však možnosti kamery zdaleka nekončí. Kromě perfektního obrazu ván kamera nabídne i dokonalý audio zážitek – díky bezdrátovému mikrofonnímu systému, který se skládá ze dvojice vysílačů, přijímače a nabíjecího pouzdra s dosahem až 250 metrů.

Ohodnoťte článek

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

Komentujte

avatar

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
Upozornit na