DJI uvádí stabilizátor OM4 SE

DJI představuje nový gimbal, který usnadní natáčení videí a focení s mobilním telefonem. Pomocí sofistikovaného magnetického systému můžete pohodlně tvořit a využívat řadu funkcí, jako je třeba ActiveTrack, režim Sport nebo nastavení osy náklonu.

Gimbal je ovladatelný také přes aplikaci DJI Mimo (k dispozici pro zařízení iOS nebo Android), podporuje Bluetooth 5.0 a nabízí řadu režimů, které vám pomohou lépe zaznamenat cokoli, co vás napadne. Použití a ovládání bude ještě snazší díky pokročilým funkcím jako: ovládání gesty rukou nebo rozpoznávání tvaru těla.

Výkon, design a ovládání

Držák gimbalu pojme jakýkoli smartphone s displejem až 3,3″. Magnetický držák spolu s magnetickým kroužkem pro smartphone umožní jednoduchou a rychlou montáž i demontáž. Integrovaný inteligentní senzor navíc sám pozná, kdy je smartphone nasazen. Přepracovaná rukojeť s pohodlnějším úchopem pod úhlem 15° poskytne celou řadu dalších vylepšení, jako je přístup ke všem portům při nabíjení a možnost přidat další příslušenství jako například: mikrofon, sluchátka, LED světlo a další.

DJI OM 4 se synchronizuje s mobilní aplikací DJI Mimo, aby vám poskytl několik režimů a funkcí fotografování, včetně portrétu, krajiny, časosběru, dynamického přiblížení (Dolly Zoom), hyperlapse, vylepšeného panoramatu, zpomaleného pohybu nebo režimu Sport pro rychlé akční momentky. Kromě ovládání pomocí joysticku na rukojeti můžete ovládat gimbal také pomocí gesta rukou. DJI OM 4 SE umí také automaticky sledovat a rozpoznávat lidi, aniž by bylo nutné provádět ruční výběr pomocí ActiveTrack 3.0.

Dlouhá výdrž

Doba provozu vestavěné baterie je přibližně 15 hodin a nabíjení pomocí přiloženého kabelu USB typu C trvá přibližně 2,5 hodiny. Na zadní straně rukojeti je napájecí výstup USB typu A pro nabíjení telefonu nebo jiného příslušenství. Spodní část rukojeti má závitem 1/4″- 20 pro upevnění na stativ nebo k jinému příslušenství. Součástí gimbalu je také pouzdro, nabíjecí kabel a popruh na zápěstí.

Ohodnoťte článek

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

Komentujte

avatar

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
Upozornit na