Czech Nature Photo 2019

Na začátku března zasedala odborná porota v čele s Michalem Krausem, dalšími členy poroty byli například – fotografka Ami Vitale, Petr Bambousek a Přemysl Rabas. Porota vybrala fotografie nominované na vítěze v osmi kategoriích.

Společnost Czech Photo letos poprvé udělila speciální grant – roční tvůrčí stipendium na fotografování projektu s tématikou dokumentace, monitoringu nebo ochrany české přírody v hodnotě padesát tisíc korun.  Tuto cenu získal projekt manželů Dolinayových aneb Living Zoology, kteří se zabývají výzkumem českých hadů.

Výstava všech oceněných a dalších vybraných fotografií Czech Nature Photo 2019 bude zahájena slavnostním vyhlášením výsledků 29. dubna v pražském Karolinu a potrvá do poloviny června.

 

  • Kdy: 29.4.2019 – 15.6.2019
  • Kde:  Karolinum – Univerzita Karlova
  • Zdroj: KdyKde

Více na: http://www.kdykde.cz/calendar/kdykde/2160729-czech-nature-photo-2019

Richard – ZOO Praha. foto: Martin Hájek (ilustrační fotografie)

Ohodnoťte článek

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

Komentujte

avatar

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
Upozornit na