DJI MINI 2 SE konečně přilétá!

DJI MINI 2 SE je novinka od DJI – malý, lehký a současně vysoce výkonný dron určený k fotografování a natáčení. Díky technologii bezdrátového přenosu DJI OcuSync 2.0 2,4 / 5,8 GHz jej lze ovládat a přenášet záznam na vzdálenost až 10 km. Je schopný bezproblémově manévrovat i při síle větru až 38 Km/h (úroveň 5) a jeho maximální vzletová výška dosahuje hranice 4 km. Dron je mimo jiné vybaven 3-osou stabilizací obrazu a podporuje až 2,7K/30fps video a 12 MPX fotografie.

 

 

S dosahem až 10 km s OcuSync 2 máme k dispozici hodně muziky za slušný peníz. Senzor nabídne rozlišení 12 Mpx 1/2,3 “CMOS. Video má kvalitu až 2,7K/30fps a objektiv s ohniskem 24 mm a clonou f/2,8 zajistí brilantně čistý a jasný obraz. Pro přiblížení může pomoci 4× digitální zoom. Výdrž ve vzduchu je až 31 minut (reálně 25-27 min) a plynulost natáčení i otřesy hlídá 3-osý gimbal. Dron je v neposlední řadě velmi lehký, kompaktní (hmotnost: 249 g).

 

 

DJI Mini 2 SE je kompaktním a výkonným dronem, který zachytí jak vaše každodenní okamžiky, tak neopakovatelné záběry z výletů, cest a expedic. Díky Mini 2 SE získáte kdekoli a kdykoli zcela výjimečnou perspektivu, stejně jako vysoce kvalitní snímky i plynulá a perfektně ostrá videa. K praktickým funkcím patří technologie bezdrátového přenosu DJI OcuSync 2.0 2,4 / 5,8 GHz, která umožní dron ovládat a filmovat s ním až na vzdálenost 10 km. DJI Mini 2 SE umí skěle manévrovat i při silném větru a dosahuje vzletová výšky až 4 km.

 

 

Ohodnoťte článek

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

Komentujte

avatar

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
Upozornit na