Thunderbolt 3 NVMe s rychlostí čtení až 2 400 MBps

V listopadu 2019 uvedl výrobce příslušenství Plugable 1TB a 2TB Thunderbolt 3 NVMe . Nyní, zhruba o tři měsíce později, společnost Plugable oznámila, že nabízí stejný disk v kapacitě 512 GB. 

Stejně jako jeho větší bráška je i verze 512 GB Thunderbolt 3 NVMe napájena výhradně prostřednictvím integrovaného kabelu Thunderbolt 3 a vyznačuje se sekvenčními rychlostmi čtení až 2 400 MB / s a rychlostí zápisu až 1 800 MB / s. Disk pracuje plnou rychlostí s jakýmkoli počítačem Mac OS nebo Windows s kompatibilním Thunderbolt 3 a je zpětně kompatibilní při rychlosti USB-C u počítačů bez Thunderboltu 3.

Disk je vyroben z hliníku a váží pouhých 173 g (6,1 oz). Verze 512 GB Plugable Thunderbolt 3 NVMe se bude prodávat za 200 USD.

 

Ohodnoťte článek

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

Komentujte

avatar

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
Upozornit na