BenQ – tipy na fotografické monitory

„BenQ SW321C je 32palcový profesionální display se 4K rozlišením ze série PhotoVue, která cílí na profesionály zpracovávající fotografii a video. Nabízí vysokou přesnost barev díky pokrytí barevných prostorů 99% Adobe RGB, 100% sRGB a 95% DCI-P3. Navíc v sobě integruje speciální technologie BenQ Uniformity poskytující konzistentní podsvícení a syté barvy na celé obrazovce. Unikátní Paper Color Sync software s ART panelem přesně simuluje podobu tištěné fotografie přímo na obrazovce. BenQ SW321C navíc umožňuje připojení pomocí USB-C,” zní komentář k oceněnému monitoru z asociace TIPA.

Profesionální kvalita obrazu

Technologie AQColor zaručuje přesnost barev, resp. garantuje individuální kalibraci monitorů BenQ SW321C. Precizní zobrazení podtrhuje 10bitový IPS panel, využití 16bitové 3D LUT tabulky a hodnota Delta E menší než 2. Monitory jsou dodávány s kalibračním reportem a certifikacemi od CalMAN a Pantone. Panel vlastní ART technologii minimalizující odrazy a odlesky. Společně se softwarem Paper Color Sync věrně simuluje obraz tak, jako v tištěné podobě.

Ocenění „Best Professional Photo Monitor 2020″ tedy „Nejlepší profesionální monitor pro fotografy 2020″ si zasloužil od prestižní mezinárodní asociace TIPA (Technical Image Press Association).

O TIPA

Oceněné produkty byly vybrány na výroční schůzi TIPA, která se skládá z odborných redaktorů foto a video publikací ze 14 zemí a 5 kontinentů. Výrobky, které byly oceněny, jsou nejlepšími modely ve své třídě uvedené na trh v loňském roce.

Pro více informací o TIPA navštivte www.Tipa.com

Pro více informací o profesionálních monitorech BenQ navštivte www.BenQ.com

 

Ohodnoťte článek

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

Komentujte

avatar

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
Upozornit na