Huawei odhaluje nové produkty z produktové řady Mate 10

Huawei Mate10 Pro: První telefon se samostatným čipem pro umělou inteligencí a duálním fotoaparátem s nejvyšší světelností

Vzrušující inovace často začínají odvážnými sny. Spotřebitelská divize společnosti Huawei představila již začátkem září na IFA v Berlíně první mobilní čipovou sadu AI Kirin 970. A dnes Huawei v Mnichově během exkluzivního globálního eventu v Mnichově představil sérii HUAWEI Mate 10, která otevírá dveře pro novým mobilním aplikacím s umělou inteligencí (AI).

HUAWEI Mate 10

HUAWEI Mate 10 Pro a PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 10 jsou průlomová zařízení vybavená AI, která kombinuje inovativní hardware, čipovou sadu Kirin 970 a EMUI 8.0. Řada HUAWEI Mate 10 pokračuje v linii vynikajícího výkonu produktů rodiny Huawei a dlouhotrvající životnosti baterie při integraci technologie New Leica Dual Camera. 

“Právě vstupujeme do éry inteligence, AI už není jen virtuálním konceptem, ale něčím, co se prolíná s každodenním životem. AI může zdokonalit uživatelskou zkušenost, poskytnout cenné služby a zlepšit výkonnost produktu.”, řekl Richard Yu, výkonný ředitel společnosti Huawei Consumer Business Group. 

Mezi klíčové prvky patří:

  • Kirin 970, první procesor s umělou inteligencí pro smartphony.
  • Specializovaná procesorová jednotka pro neurální sítě (NPU).
  • Displej HUAWEI FullView s minimálním rámečkem a technologií podporující HDR10.
  • Nabíjecí technologie HUAWEI SuperCharge s bezpečnostním certifikátem od TÜV.  
  • Baterie o kapacitě 4000 mAh spravovaná systémem Battery Management. poháněným umělou inteligencí.
  • Nový dvojitý fotoaparát Leica s SUMMILUX-H objektivem, s dvojitou f/1.6 světelností.
  • Systémy pro inteligentní fotografii včetně rozeznávání objektů (Object Recognition) a umělou inteligencí poháněných prvků Real-Time Scene a Bokeh.
  • Zcela nové zjednodušené uživatelské prostředí EMUI 8.0 založené na Android™ 8.0.
  • Nová výpočetní architektura s mobilní AI pro inteligentní mobilní zážitky.

HUAWEI Mate 10 a HUAWEI Mate 10 Pro

První zařízení poháněná novým procesorem Kirin 970 posílená umělou inteligencí pro rychlejší a personalizovanější mobilní zážitky. Kirin 970 je sestrojen pomocí pokročilé 10nm technologie a je vybavený 8-jádrovým procesorem ARM Cortex. S unikátní 12-jádrovou grafikou Mali G72 a první procesorovou jednotkou pro neurální sítě (NPU) navrženou speciálně pro mobilní zařízení. Dále disponuje i novým dvojitým obrazovým procesorem (ISP) pro inteligentní fotografie. Díky specializované NPU v kombinaci s inovativní mobilní výpočetní architekturou HiAI od Huawei nabízí Kirin 970 až 25× lepší výkon a 50× lepší energetickou účinnost při plnění úkolů spojených s umělou inteligencí ve srovnání s 4-jádrovým procesorem Cortex-A73 1. Smartphony řady Mate10 jsou rovněž nejrychlejšími na světě, neboť podporují superrychlé LTE připojení.

Více informací o produktech Huawei naleznete na http://consumer.huawei.com/cz

 

Ohodnoťte článek

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

Komentujte

avatar

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
Upozornit na