Yongnuo CSC: YN450 s Androidem a 4G

Čínská společnost Yongnuo chystá uvedení fotoaparátu typu CSC (systémový kompakt s výměnným objektivem) se systémem Android a 4G připojením. Zajímavý je minimálně netradiční přístup výrobce. Nový model sice nese označení “YN450”, nicméně Yongnuo na své facebookové stránce spustil soutěž o nové označení novinky. Kdokoli tak může až do ledna 2019 posílat své návrhy na jméno této bezzrcadlovky.

Parametry novinky

Nová bezzrcadlovka (komapkt s výměnnými objektivy) Yongnuo disponuje 4G konektivitou a běží na operačním systému Android. Ovládání probíhá, po vzoru chytrých telefonů a tabletů, prostřednictvím dotykového displeje, který pokrývá celý zadní část fotoaparátu. On defakto celý fotoaparát připomíná spíše chytrý telefon nežli fotoaparát. Novinka s pracovím názvem YN450 bude údajně vybavena paměťovou kartou, konektorem pro sluchátka, baterií 4000mAh, 4K / 30fps videem a dokonce i podporou RAW souborů nebo vestavěným GPS.

Zatím se můžeme jen těšit

Yongnuo odhalí konečné jméno modelu v lednu roku 2019.  Pro vítěze soutěže ohledně nejlepšího pojmenování fotoaparátu je připraven objektiv YN50mm F1.8C / N YONGNUO. Jelikož v lednu startuje pověstný veletrh CES 2019 (v Las Vegas, USA), je dost možné, že vyhlášení vítěze i představení novinky proběhne právě tam.

Ohodnoťte článek

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

Komentujte

avatar

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
Upozornit na