Canon spustil oblíbenou akci Cashback

Zájemci o cashback musí zaregistrovat nákup produktu na https://salespromo.cz/canon/eos-cashback/cs nejpozději do 15. 8. 2019. Účastníci potom obdrží potvrzení, že jejich požadavek byl přijat. Do 49 dnů od přijetí nároku pošle Canon zákazníkům peníze zpět.

Cashback 7 600 Kč se týká fotoaparátu EOS 5D Mark IV. Pro fotografy je práce s touto technikou nesporným zážitkem. EOS 5D Mark IV je univerzální fotoaparát určený k použití v každé situaci. Jeho snímač umí zachytit neobyčejně jasné a precizní detaily.

Cashback ve výši 3 800 Kč mohou čeští zákazníci získat na fotoparát EOS 6D Mark II. Digitální jednooká zrcadlovka s převratnou konstrukcí je opatřena těsněními, která ji chrání před vnikáním prachu a vlhkosti.

Zdroj: Canon

Ohodnoťte článek

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

Komentujte

avatar

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
Upozornit na