Panasonic představuje Lumix TZ95 a FZ1000 II

Panasonic na evropském jarním uvedení novinek představil mimo dalších produktů z ranku spotřební elektroniky také dva nové fotoaparáty Lumix. 

LUMIX TZ 95 – S nejnovějším přírůstkem do oblíbené řady Panasonic Lumix TZ (Travel Zoom) lze fotografovat blízké i vzdálené objekty dle libosti. Univerzální kapesní kompakt je totiž vybaven objektivem s třicetinásobným optickým zoomem, což z něj dělá ideálního společníka na cesty. Do jeho výbavy dále patří snímač s rozlišením 20,3 MPix, natáčení videozáznamů v rozlišení 4K, režim 4K Photo, rychlé sekvenční snímání a celá řada dalších vynikajících funkcí a vlastností. Uživatelskému pohodlí slouží také výklopný displej na zadní straně a nový elektronický hledáček s vysokým rozlišením.

LUMIX FZ1000 II – Nový Panasonic Lumix FZ1000 II je fotoaparát pro každou příležitost. Základem je velký snímač (1“) a objektiv s 16x optickým zoomem, což z něj činí univerzální fotoaparát pro nejrůznější fotografické situace a podmínky. Kromě toho fotoaparát oplývá bohatou funkční výbavou. Potěší velmi rychlé ostření a sekvenční snímání, možnosti navíc výrazně rozšiřuje natáčení videozáznamů v rozlišení 4K s funkcí 4K Photo. Fotografie lze komponovat OLED hledáčkem s vysokým rozlišením nebo pomocí výklopného displeje na zadní straně.

Ohodnoťte článek

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

Komentujte

avatar

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
Upozornit na