DNP Photo: sublimační tiskárna s podporou mobilních zařízení

DNP Photo vydala svou novou kompaktní sublimační foto tiskárnu QW410, která má tiskovou hlavu 4,5 palce, hmotnost 5,9 kg (13 liber) a relativně malé rozměry při 20 x 19,6 x 24 cm (8 x 7,75 x 9,5 palce). V porovnání s modely DS-RX1HS a DS620A výrobce má QW410 o 28%, resp. 35% nižší spotřebu energie.

Tento model nabízí řadu klíčových funkcí, včetně funkce plochého tisku, která omezuje zvlnění tisku, podporu pro lesklý a matný fotografický papír, volitelné bezdrátové příslušenství, které přidává podporu pro přímý tisk ze systémů Android, iOS, Windows a MacOS. jako rychlost tisku tak rychle jako 19 sekund pro 4 x 6in výtisky.

QW410 má rozlišení 300 x 300 dpi a podporu pro následující velikosti tisku:

  • 4 x 6in
  • 4 x 4in
  • 4,5 x 8in
  • 4,5 x 4,5 palce

Fotografové, kteří potřebují tisknout fotografie mimo kancelář, mohou spárovat QW410 s volitelnou přenosnou baterií pro použití bez zásuvky. DNP Photo také nabízí volitelnou přepravní tašku. Fotografickou tiskárnu lze zakoupit od několika maloobchodníků, jako je B&H Photo v USA, Kanadě a Latinské Americe, za 469 $.

Ohodnoťte článek

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

Komentujte

avatar

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
Upozornit na