Canon Océ Arizona 1300 s novými možnostmi

Společnost Canon, světová špička v oblasti zobrazovacích řešení, uvádí na trh novou generaci flatbed tiskáren Océ Arizona 1300. Technologie vytvrzování LED diodami splní sny o efektivnější výrobě.

Nová řada Océ Arizona míří na výrobce reklamní grafiky a cedulí se středním objemem produkce, kteří chtějí zvýšit efektivitu výroby a zvládnout neustále rostoucí nároky zákazníků na nové a rozmanitější aplikace. Novinkou je mimo jiné inovativní vytvrzování za pomoci LED diod, což zvyšuje dobu produktivního provozu tiskárny. 

Océ Arizona 1300

Nejnovější řada tiskáren Océ Arizona 1300 zahrnuje 6 nových modelů, které nabídnou jednoduché ovládání, vysokou spolehlivost a rychlost tisku až 52,8 m2 za hodinu. Zákazníci si budou moci vybrat ze tří modelů GT s rozměry tiskového stolu 1,25 × 2,5 metru (Océ Arizona 1340 GT, 1360 GT, 1380 GT) a tří větších modelů XT s rozměry stolu 2,5m × 3,08 metru (Océ Arizona 1340 XT, 1360 XT, 1380 XT). Ideální řešení pro poskytovatele tisku, kteří chtějí modernizovat své dosavadní flatbed nebo hybridní tiskárny, hledají produktivnější zařízení vysoké kvality konstruovaná pro maximální dobu provozuschopnosti a vyžadují univerzálnost. Aby zvládli práci s podstatně širší škálou médií v nejrůznějších aplikacích. 

Nové technologie a možnosti

Řada Arizona 1300 představuje první generaci flatbed tiskáren Océ, které využívají vytvrzování diodami LED, aby maximalizovaly dobu produktivního provozu. Dále umožňují tisknout podle potřeby přímo z pohotovostního stavu bez čekání na zahřátí (což  bylo nutností v případě UV výbojek). Spolu s novou řadou tiskáren uvádí výrobce na trh i software Océ Arizona Xpert, který zjednodušuje, automatizuje složité úlohy včetně vícevrstvých a oboustranných aplikací. Flatbed tiskárny Canon jsou vybaveny službou Océ Remote Service, zaručující maximální provozuschopnost a neustálou technickou podporu. Nástroj umožňuje zákazníkům lépe sledovat spotřebu inkoustů i objemy tisku a dává prostor pro získání na míru šité servisní smlouvy. 

Více tiskových aplikací

Díky použitým technologiím zvládne řada Océ Arizona 1300 tisk na téměř jakákoliv desková i ohebná média. Zároveň otevírá prostor pro práci s náročnými médii typu: plátno, dřevo, dlaždice nebo sklo. Použité inkousty získaly certifikát UL GREENGUARD Gold (výtisky mohou být bezpečně používány také v citlivých vnitřních prostředích včetně škol, nemocnic nebo prodejních prostor). S použitím zdokonaleného rastrování, volitelných inkoustů LC (Light Cyan – světle azurový), LM (Light Magenta – světle purpurový), bílého inkoustu i laku se hodí i pro tisky fotografické kvality. Tiskárny lze volitelně vybavit rolovou jednotkou (RMO) pro potisk médií v systému roll-to-roll.

Canon Océ Arizona 1300 s novými možnostmi
5 (100%) 2 votes

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

Komentujte

avatar

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
Upozornit na