Co připravuje EIZO na jaro

Květen je velice bohatým měsícem na zajímavé přednášky a akce, které pořádá společnost EIZO – přední výrobce zobrazovacích technologií.

Pokud se věnujete obrazovým datům, patrně již víte, že na levném monitoru nebo notebooku to není úplně ono. Je důležité pracovat na správném zařízení. Fotografické monitory jsou svými vlastnostmi koncipované přímo pro práci s fotografií, mají kromě jiného i výhodu speciálních kalibračních softwarů, pomocí kterých nastavíte obrazové parametry monitoru a vyrobíte ICC profil pro fotografické editory. Ale co to vůbec ICC profil je? A co kalibrační sonda? Zvládnu vůbec správné nastavení monitoru? V rámci FotoŠkoda festu se naučíte upravovat fotografie jako profesionálové. LCD panely EIZO poslední generace jsou vybaveny vším, co potřebujete k přesným barvám.

Zoner Photo Studio X

Tím to však ještě nekončí! K fotografickým panelům EIZO nyní navíc obdržíte licenci programu Zoner Photo Studio X zdarma. Jedná se o skvělý foto editační program, jehož možnosti a funkce jsou již srovnatelné se špičkovými programy typu Adobe Lightroom. A samozřejmě též podporuje správu barev! Každý, kdo si pořídí jakýkoliv z foto monitor řady EIZO ColorEdge, si může na webu EIZO stáhnout fotografický software Zoner Photo Studio X s roční licencí zdarma. Akce trvá do 31.12.2019.

Úspěchy, ambasadoři

Český fotograf Martin Stranka, ambasador fotografických monitorů EIZO, zvítězil hned dvakrát v prestižní světové fotosoutěži Sony World Photography Awards, která je přirovnávána k fotografické obdobě filmových Oscarů. Se svým snímkem Dreamers and Warriors získal hned dvě nejvyšší ocenění a to v neuvěřitelné konkurenci 326,000 přihlášených fotografií: v kategorii Kreativní fotografie – Open v konkurenci rekordního počtu snímků ze 195 zemí a regionů a v národní soutěži za Českou republiku. 

Ohodnoťte článek

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

Komentujte

avatar

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
Upozornit na