Velký výkon v malém těle: DJI Mini SE

Kompaktní ale vysoce výkonný dron DJI Mini SE zaujme jak velmi příznivou cenou (která je dokonce nižší než u původního modelu DJI Mavic Mini) tak i slušnou porcí funkcí a použitých technologií. DJI Mini SE umí zaznamenávat videa ve 2,7 K rozlišení (2720×1530 bodů), jeho letová výdrž na jedno nabití je až 30 minut a dosah až 4 km. Nově je dron vybaven také vylepšenými motory, díky nimž dron pevně drží ve vzduchu a v neposlední řadě zde máme také například odolnější baterii, která lépe odolává nárazům a celkově drsnějšímu zacházení. Navíc, DJI Mini SE je kompatibilní s širokou škálou příslušenství původních DJI Mini dronů.

Stabilizovaný 3-osý gimbal kamery je schopen pořizovat videoklipy v rozlišení až 2,7 K a fotografie v rozlišení až 12 MPix (4000×3000 bodů). Pilotování je snadné a intuitivní s vaším chytrým telefonem a přiloženým ovladačem, které ve spojení s aplikacemi DJI Fly povýší váš let a natáčení/fotografování na zcela novou úroveň zábavy i umění současně. Navíc, na cestě k ještě lepším výsledkům vám pomůže SkyPixel: online komunita kolegů pilotů.

S hmotností pouhých 249 gramů je DJI Mini SE téměř stejně lehký jako průměrný současnýchytrý telefon. Díky tomu je dron skvěle přenosný a řadí se do nejnižší a nejbezpečnější hmotnostní třídy dronů. Aplikace DJI Fly nabízí jednoduchý a intuitivní uživatelský zážitek, který vám umožní vytvořit filmové záběry. Obsahuje také Flight Tutorial – funkce, která vám pomůže rychle a bezpečně začít s DJI Mini SE a naplno jej využít.

Aplikace DJI Fly nabízí řadu šablon pro tvůrce, které generují úžasná videa i fotografie. Dokonce i začátečníci bez zkušeností s editací, se nyní mohou stát hvězdou sociálních médií. DJI Mini SE podporuje 12 MPix letecké snímky a 2,7 K Quad HD videa. Přesný a výkonný 3-osý motorizovaný gimbal poskytuje vynikající stabilitu kamery a zajišťuje jasné a plynulé záběry. DJI Mini SE lze použít jak s 360° krytem vrtule,  plně chráním vrtule a zvyšujícím bezpečnost letu.

Novinky u DJI Mini SE

Dálkový ovladač zajišťuje přenos HD videa na vzdálenost až 4 km. Odnímatelné ovládací páky lze snadno uložit do dálkového ovladače pro lepší přenosnost. Nově je dron vybaven také vylepšenými motory, díky nimž pevně drží ve vzduchu a v neposlední řadě zde máme také například odolnější baterii, která lépe odolává nárazům a celkově drsnějšímu zacházení. Prodloužená doba letu, méně časté nabíjení a více létání – to jsou inovace modelu DJI Mini SE.

Ohodnoťte článek

O Haymar

Fotograf, novinář, muzikant, lektor, psavec a kreativec všeho druhu. Entita mnoha profesí, tak trochu workoholik s velkou dávkou nadšení a minimem talentu (což se ale naučil za ta léta dobře maskovat). Filmový nadšenec a rocker tělem i duší. Milující manžel a otec dvou dětí. web: martinhajek.net
Bookmark the permalink.

Komentujte

avatar

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  Subscribe  
Upozornit na